Mangler du kompetent rådgivning og sparring?

Når i som virksomhed skal navigere i en stadigt voksende digital jungle, er det altid en god ide at tage en uvildig digital rådgiver med på råd, der kan navigere jer sikkert igennem.

Hos onlineBRAND har vi igennem de sidste 19 år navigeret vores kunder sikkert i mål med deres digitale projekter, primært indefor B2B og B2C online handel. 

Derfor kender vi hele processen fra den spæde opstart, til live, til videreudvikling, til drift.

Budgettet er ofte afgørende når virksomheden vælger samarbejdspartner, ofte ønsker man at få et tilbud og en pris fastsat hurtigst muligt, for at kunne budgettere med udgifterne. Men det er sjældent en god tilgang, da det så kommer til at handle rigtig meget om pris i stedet for værdi.

Derfor har vi udviklet en process, der klarlægger: "Målgruppe, Marked, eksistensberettigelse og markedsposition". Denne viden indhenter vi via. spørgeskemaer med efterfølgende workshop.

Herefter er vi rustet til at udarbejde jeres digitale roadmap. 

Din virksomheds digitale roadmap er:

  • Et resultat af den viden i videreformider til os.
  • Et anerkendt BRAND strategi værktøj der sikre jer den rette kommunikation i markedet.
  • Et digital roadmap for virksomhedens aktiviter online.

Det digitale roadmap er et uvuderligt værktøj der hjælper med alt fra egen intern forståelse af virksomhedens værdier, til ekstern kommunikation i markedet, til klart definerede opgaver der skal løses for at indfri virksomhedens målsætninger.

Så inden i går i gang med et krævende redesign eller ombygning af jeres hjemmeside/ webshop, er det en god investering at få fastlagt et digitalt roadmap og/eller en digital strategiplan, som kan styre hele virksomheden i samme retning og sikkert i mål.

Har du spørgsmål til Digital Roadmap kan du sende os en mail eller ringer på tlf: 53635082 (Daniel Due).

Skal vi hjælpe jer?

Hos onlineBRAND kan vi trække på interne og eksterne specialister og sætte et hold, der passer til opgaven. Hjørnesten i opgaven er typisk:

  • Klart definerede mål for virksomhedens aktiviteter.
  • Indsigt og analyse af målgruppe, marked og position i markedet, der sikre klar kommunikation til målgruppen.
  • Klart definerede opgaver for at nå definerede mål.
  • Ide, koncept, kommunikation og design.
  • Opbygning og måling, læring og tilpasning.

Sådan gør vi:

01

Afklaring

Vi fastlægger opgavens formål, omfang og forløb, der ligger til grund for en tidsplan og et budget for opgaven.

02

Digital strategi

Opgaven kan enten løses som en konsulentopgave eller som en workshopbaseret fællesopgave. Tidsforbruget er som udgangspunkt det samme.

03

Digitalt roadmap

Slutresultatet er et digitalt roadmap, der både rummer strategi, kommunikation, klar opgave definition og fastsatte mål, samt evt. designoplæg - for udvikling af en ny digital platform.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi indledningsvis kan beregne et uforpligtende budget.

Vi har en light udgave af vores Digitale Roadmap der koster kr. 12.500,- Ekskl. moms. (Ekskl. kørsel). 

Afhængigt af branche, antal spørgeskema deltager, deltagere på workshops, med/uden designoplæg - samt deadline, udregnes pris for det digitale roadmap individuelt. Vi anbefaler derfor at du sender os en mail eller ringer på tlf: 53635082 (Daniel Due).

Kontakt