Brug facebook annoncering til at nå dine målgrupper, med produktfeeds, annoncer og retargeting!

I dag har facebook over 1,4 mia. brugere. I Danmark er ca. 3.5 mio. (svarer til 72%) af alle danskere over 12 år på facebook. Facebooks detaljerede kendskab til brugerne kombineret med deres udvikling af nye annonceformater, betyder at facebook som annoncemedie er på vej op i samme kategori som Google. Henvender jeres produkter eller brand sig til private forbrugere, er facebook et fantastisk medie til at opbygge relationer og loyalitet. Facebook kan også give et fornuftigt afkast (ROI) som platform for salg. Lad os give jer en vurdering af jeres potentiale på facebook.

Facebook side

Er I ikke på facebook med jeres produkt eller brand, skal I overveje grundigt, om I har brug for en facebook side. Det er tidskrævende at administrere en facebook side, og i forhold til at bruge facebook som annonce medie er det ikke et must at have en side. Når valget er truffet, hjælper vi med at oprette siden.

Facebook annoncering

Der er flere alternative annonceformater på facebook. Med facebook reklame kan du ramme din målgruppe meget præcist på fx geografisk placering, alder og personlige interesser. Lad os hjælpe dig med at udvikle en effektiv facebook kampagne.

Facebook idéudvikling

Som social medie giver facebook alle muligheder for at tænke kreativt og skævt. En god idé kan straks hitte viralt og vise sig at være en god investering. Lad os eventuelt tage en brainstorm sammen og se, hvor vi ender.

Sådan gør vi

Skal vi hjælpe jer med at opnå succes på facebook? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om opgavens mål og omfang, hvorefter vi udformer et budget og en plan til godkendelse.

02

Kreativ udvikling

Ud fra opgavebrief udvikler vi kreative forslag til facebook annoncer eller facebook aktiviteter. Måske ud fra en fælles brainstorm.

03

Administration

Vi kan stå for indrykning, administration og effektmåling af facebook annoncer samt eventuel drift af jeres facebook side.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget for opgaven.

Kontakt os nu