Gode billeder er bare et must!

Stemningsbilleder, der understøtter jeres brand eller forklarer jeres budskab. Produktbilleder, der bedre end 1000 ord forklarer produktet. Billeder, der lynhurtigt skildrer, hvad I er sat i verden for.

Som brugere bliver vi i stigende grad mere visuelle i vores adfærd på de digitale medier, bl.a. fordi vi i stigende grad bruger mobile platforme med små skærmstørrelser, hvor foto og video fungerer rigtigt godt, mens tekster kan være besværlige at læse. 

Skal vi hjælpe jer?

Hos onlineBRAND kan vi tilbyde fotoløsninger indenfor alle budgetrammer:

  • High end fotoshoot med en professionel fotograf
  • Leje af professionelle billeder
  • Low budget fotografering

 

Professionelle foto til alle budgetter:

Fotoshoot med professionel fotograf

Har du brug for professionelle stemningsbilleder eller produktbilleder on location eller i studie, kan vi tilbyde et fotoshoot med vores professionelle fotograf, der også kan hjælpe med at finde modeller, hvis opgaven kræver det.

Leje af professionelle fotos

Til stemningsbilleder kan samme høje visuelle udtryk ofte nås gennem lejebilleder. Det kræver naturligvis, at udtryk og budskab passer sammen, men tit kan det godt betale sig at ofre en time på at kigge efter det rigtige billede i en billedbank.

Lowbudget fotografering

Vi ved, fra tidligere opgaver, at der ikke altid er budget til en professionel fotograf. Derfor kan vi også tilbyde en lowbudget fotografering, hvor udstyr og kompetencer er på et lavere niveau.

Sådan gør vi

Vil du understøtte content på din hjemmeside med stemningsbilleder på samme niveau, eller har du brug for nye produktfotos til din webshop eller produktside, for at øge konvertering eller salg? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om formål, billedstil og antal billeder og beregner hurtigt et budget.

02

Fotobrief

Vi udvikler et fotobrief til endelig godkendelse hos jer.

03

Produktion

Vi skyder fotos, som efterfølgende sendes til udvælgelse inden der evt. foretages en billedbehandling og billederne uploades.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget for opgaven.

Kontakt os for tilbud