Webbureau Randers - Mere end bare flotte hjemmesider

onlineBRAND er et kreativt og strategisk webbureau, med et teknisk stærkt team. Vi arbejder målrettet med webdesign, webudvikling og online markedsføring. På denne side kan du møde vores team, samt læse om vores forretningsområder.

Webbureauet leverer hjemmesider og webshops, kunderne selv kan vedligeholde. Vi rådgiver og underviser i forskellige værktøjer, som f.eks. Joomla, Magento, Adwords, Analytics, SEO og online markedsføring.

Forretningsområder:

  • Webshop
  • Hjemmesider
  • Responsivt webdesign
  • Online Markedsføring (Søgeoptimering, annoncering, Facebook)
  • Hosting
  • Apps

Webshop

E-handel er fremtidens handelsplads. Vi er eksperter i webdesign, udvikling og markedsføring af e-handelsløsninger der styrker kunderelationer og øger indtjeningen for vores kunder. Vi arbejder på webbureauet med Magento, verdens bedste webshop. Det mener vi selv, men det mener vores kunder også.

Webshop

Hjemmesider

Vores første spørgsmål til dig og din virksomhed vil altid være: "Hvad er din forretningsmæssige udfordring?". Når vi ved det, har vi basis for at rådgive dig, og hjælpe dig med at fastlægge den strategiske og funktionelle målsætning for dit website. Vi tænker dit brand og din forretning ind i de webløsninger vi leverer. Vi er stærke både på det grafiske og det funktionelle.

Hjemmesider

Responsivt webdesign

Vi begyndte sådan for alvor at lave responsivt webdesing i 2013. Siden da har vi næsten ikke leveret en hjemmeside eller webshop uden responsivt webdesign. Dette er virkelig et fokus område for os, da alle kunder, nye som gamle, ønsker at opgradere deres virksomheds hjemmeside til en mere moderne version med responsivt webdesign.

Responsivt webdesign

Online strategi og markedsføring

Som kunde kan du være sikker på, at vi arbejder målrettet og struktureret med din online markedsføring. Vi fokuserer 100% på, at det vi leverer, tilfører din virksomhed markant målbar værdi. Vi er specialister i flere aspekter af online markedsføring, vi arbejder med online strategi, som sikrer at din online markedsføring er gennemtænkt og udnytter alle synergier på tværs af internettet.

Online markedsføring

Hosting

Vores serverpark vokser også og vi hoster nu (2015) lidt over 100 af vores kunders webshops og hjemmesider. Vi er skiftet til DELL som hardware leverandør, og det har betydet hurtigere hastighed, samt forbedret ydeevne og oppetid, for vores kunder.

Hosting