Brug nyhedsbrev til at skabe relationer og mersalg!

Med jeres eget nyhedsbrev og email markedsføring får I et effektivt medie, som I selv har ejerskab på. Med nyhedsbrevet kommer I direkte i mailboksen hos modtageren uden, at det koster andet end den tid, der bliver brugt på udviklingen. Med jeres eget nyhedsbrev (nyhedsmail) kan I opnå: "Mersalg til jeres kunder", "Tiltrække nye kunder", "Øge trafikken til landingssider", "Præcis effektmåling", "Sikre en kontinuerlig frekvens med automatisering" mm.

Startpakke

Vil du lancere et nyhedsbrev, kan vi hjælpe dig med at komme i gang. Vi har udviklet en startpakke, der omfatter design og opsætning af skabelon samt hjælp til opbygning af kundelister og udsendelse af det første nyhedsbrev. Vi giver jer også en hurtig undervisning, så I er klædt godt på.

Indhold

Har I brug for professionel hjælp til udvikling af indhold til jeres nyhedsbrev samt landingssider, kan vi stå for tekstarbejdet eller gennemskrive jeres tekster, så nyhedsbrevet skaber de bedste resultater.

Plan

At arbejde med nyhedsmails kræver en plan. Hvem er målgruppen? Hvad er vores mål? Hvor mange tilmeldinger (sign ups) ønsker vi? Hvordan får vi tilmeldinger med tilladelser (permissions)? Hvor ofte udsender vi? Hvad skal være tema og indhold? Vi kan hjælpe med at udvikle en operationel email marketing plan.

Sådan gør vi

Skal vi hjælpe jer med at skabe resultater med nyhedsbrev og email marketing? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om opgavens mål og omfang, hvorefter vi udformer et budget og en plan til godkendelse.

02

Opstart

Vi står for design og opsætning af skabelon, hjælp til opbygning af kundelister samt udsendelse af det første nyhedsbrev.

03

Drift

Vi kan hjælpe med udvikling af en plan. Hvis I ikke har resurser internt, kan vi også hjælpe med den løbende drift i form af udvikling og udsendelse af nyhedsbreve.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget på opgaven.

Kontakt os nu