God PR skaber synlighed og trafik!

I dag kan vi bringe aktuelle nyheder og spændende storytelling lige så hurtigt, som vi kan skrive dem. Fra det ene øjeblik til det andet kan vi skabe opmærksomhed og samtidig skabe trafik til vores digitale platform via fx sociale medier, blogs, nyhedsbreve og eksterne medier.

Skal vi hjælpe jer?

Hos onlineBRAND har vi et team, der består af både interne og eksterne, der tilsammen har alle kompetencer til at udvikle målrettet PR. Med fokus på de digitale medier udvikler vi bl.a.:

  • Nyheder og testimonials
  • Posts til sociale medier
  • Pressemeddelelser og artikler

Vi kan f.eks. hjælpe med:

Nyheder

Vi hjælper gerne med at udvikle nyhedsartikler til hjemmeside, blog, nyhedsbrev og sociale medier. Nyheder er med til at skabe besøg og henvendelser, hvis de bliver sendt ud på de rette medier.

Posts

Vi kan stå for posting på jeres sociale medier. Hvis I har brug for hjælp til en 24/7 drift af jeres sociale medier, kan vi tilbyde en studenterhjælpløsning.

Presse meddelelser

Vi kan hjælpe med at bringe historier ud via professionelle pressemeddelelser og gennem vores eksterne partner har vi adgang til redaktioner og nyhedstjenester. En målrettet PR kampagne giver ofte en høj eksponeringsværdi, der betaler investeringen mange gange tilbage.

Sådan gør vi

Vil du udnytte det store potentiale, der ligger i at udvikle effektiv PR, der konverterer til henvendelser på din hjemmeside eller skabe værdifulde besøg gennem presseomtale? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om mål og omfang og beregner et budget for opgaven.

02

Udvikling

Vi laver udkast til endelig godkendelse hos jer.

03

Produktion

Vi færdiggør PR materialet, der godkendes hos jer før udsendelse eller upload.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget for opgaven.

Kontakt os for tilbud