PHP programmering og webudvikling af nye funktioner.

Har I brug for hardcore PHP programmering (webudvikling) til nye funktioner på jeres hjemmeside? Vi udvikler enkeltstående programmeringsopgaver, der skaber nye funktioner på jeres hjemmeside. Lad os kigge på opgaven, hvis følgende parametre er vigtige for jer: "Funktionalitet, Sikkerhed og Hastighed". Vi kan håndtere alle typer programmeringsopgaver. Fra små opgaver til opgaver, der kræver mere end 500 timer.

Funktionalitet

Vi kan udvikle stort set alle funktioner til din hjemmeside eller webshop. Mange funktioner har vi allerede udviklet som moduler, der forholdsvis hurtigt kan tilpasses. Kontakt os gerne, hvis du har et konkret behov. Måske kan vi hjælpe dig ud fra et allerede udviklet modul.

Hastighed

Det er ikke kun dine besøgende, der stiller store krav til hastigheden på din hjemmeside eller webshop. Google har også stort fokus på hastighed og din ”load” hastighed er en afgørende faktor for din placering i de organiske resultater på Google. Hastigheden kan være med til at afgøre om du ligger nr. 1 eller 8 på dit bedste søgeord.

Sikkerhed

Som open source programmeringshus er det vigtigt for os, at vi har optimalt styr på sikkerheden. Derfor har vi valgt at kode alt fra bunden. Vælger man i stedet at benytte sig af extensions, der kan købes til småpenge eller endda downloades gratis, kan det gå ud over sikkerheden. Extensions er ofte dårligt kodet, og har typisk sikkerhedshuller, som hackere kan udnytte.

Sådan gør vi

01

Kravsspecifikation

Der udvikles en kravsspecifikation og tidsplan, som ligger til grund for opgaven og for et kalkuleret budget. Er opgaven kompleks, kan der være behov for at udvikle et wireframe design.

02

Programmering

Sammen med vores webudvikler planlægger vi opgaven, og går i gang ud fra kravsspecifikation og eventuel wire frame design.

03

Test

Som afslutning på opgaven foretager vi interne testforløb, inden vi sender til test hos jer før upload.

Få et tilbud

Prisen for webudvikling er 895,- kr. pr/time
Kontakt os, hvis I ønsker et estimat på jeres programmeringsopgave.

Kontakt os for tilbud