Søger du et reklamebureau i Randers eller Aarhus?

Mange virksomheder søger et reklamebureau når de ønsker at markedsføre sig. Det er der som sådan ikke noget i vejen med, da reklamebureauerne har erfaringer der rækker så langt som 25 år tilbage i tiden. Så man kan fristes til at tro de er eksperter i alle slags markedsføring. Det de færreste tænker over er at online markedsføring er en forholdsvis ny disciplin, som selv reklamebureauerne kun har få års erfaring med.

Webbureauerne har allerede taget konsekvensen og skrottet tryksagerne. Jovist vi laver da et visitkort engang imellem, men markedsføring ja det forgår altså online nu, via. de sociale medier så som: Facebook, LinkedIn og Twitter. Men også i stor grad via. søgemaskinerne, så som: Google, Yahoo og Bing. Hertil kommer teknologien, der breder sig ud i hænderne på kunderne. De sidder allesammen med deres smartphone, ipad og laptop - hjemme, i bussen og på arbejdet og bruger teknologien.

På webbureauet onlineBRAND har vi udelukkende fokus på vores kunders online forretning. Modsat reklamebureauerne tager vi ikke penge for vores idéer. Vi arbejder ud fra en fast pris, og løser ofte opgaver som: webdesign, programmering og online markedsføring. Billigere og mere effektivt end mange af de dyre reklamebureauer. Vi rådgiver med udgangspunkt i den teknologi vi har til rådighed, og har altid en konkret løsning på din virksomheds online udfordring. Udfyld formularen herunder, så kommer vi med et gratis løsningsforslag til din nye hjemmeside, webshop, reklamekampagne eller markedsføringsstrategi.