Brug sociale medier med omtanke!

Vi kan hurtigt oprette en profil på et socialt medie og lave de første posts. Men dagligdagen melder sig og det er vigtigt, at man som virksomhed har lagt en plan og dermed tænk til ende, hvordan man vil være til stede. Har man ikke det, kan manglende tilstedeværelse skabe badwill i målgruppen.

Skal vi hjælpe jer?

Hos onlineBRAND arbejder vi også med sociale medier, da de er en integreret del af mange virksomheders digitale platform. Derfor kan vi hjælpe jer med at planlægge, udvikle og eventuelt drive jeres sociale medier, hvis I har brug for det.

  • Social medie-strategi/plan
  • Idéudvikling
  • Posting

Skal vi hjælpe jer med de sociale medier?

Social medie-strategi/plan

For ikke at ende med en "død" profil, der skaber badwill, kan det være nødvendigt at lægge en strategi/plan for jeres tilstedeværelse på de digitale medier. Hvad er jeres mål med at være der? Hvilket fokus og aktiviteter vil være mest relevante?

Idéudvikling

Vi kan udvikle et konkret idéoplæg med forslag til konkrete aktiviteter og tiltag, der giver mening ud fra jeres mål med at være tilstede på de sociale medier.

Posting

Har I ikke selv en medarbejder, der kan drive de sociale medier, kan vi tilbyde et setup, hvor en studerende, som er tilknyttet os, står for den løbende posting.

Sådan gør vi

Vil du udnytte det store potentiale, der ligger i de sociale medier? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om opgavens omfang og vi beregner hurtigt et budget.

02

Plan/Idéoplæg

Vi udvikler en social medie strategi/plan og/eller et kreativt idéoplæg, der godkendes hos jer.

03

Drift/Posting

Vi står for den løbende posting på jeres sociale medier ud fra en fastlagt plan.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi kan beregne et budget på opgaven.

Kontakt os for tilbud