Søgeordsanalysen er et must for søgeoptimering!

Søgeordsanalysen (SEO analyse) er udgangspunktet, hvis I vil skabe resultater på de digitale medier. Her får I styr på, hvilke søgeord jeres kunder bruger, når de søger efter de ting I udbyder. Dermed ligger søgeordsanalysen både til grund for jeres hjemmesidestruktur og - indhold, og for hvordan jeres kunder finder jer på fx Google.

En søgeordsanalyse indeholder:

  • Identificering af primære søgeord og long tail søgeord
  • Analyse af nuværende placering og potentiale
  • Prioritering af søgeord og SEO indsats

Vi kan tilbyde:

Søgeordsanalyse

En komplet søgeordsanalyse (SEO analyse) kræver indsigt i jeres forretning. Søgeordsanalysen giver konkrete svar på, hvordan vi skal arbejde videre med søgeoptimering (SEO optimering). Samtidig får vi et overblik over potentiale og konkurrence, der kan være med til at fastlægge en fremadrettet strategi.

Strategisk anbefaling

Ud fra søgeordsanalysen kommer vi med strategiske anbefalinger til jeres digitale indsats. Det kan være som rapport sammen med søgeordsanalysen eller på et efterfølgende møde.

Søgeoptimering

Ud fra søgeordsanalysen kan vi arbejde effektivt med søgeoptimering (SEO optimering). Hvis I ikke har dygtige kompetencer i huset, kan vi hjælpe med professionel søgeoptimering. Både som enkeltstående opgave og som en løbende opgave. Læs mere om søgeoptimering.

Sådan gør vi

Skal vi hjælpe jer med udvikling af en søgeordsanalyse? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om SEO analysens omfang og eventuel efterfølgende SEO optimering, hvorefter vi udformer et budget og en plan til godkendelse.

02

Søgeordsanalyse

Vi udvikler søgeanalyse (SEO analyse) samt eventuelt strategiske anbefalinger til den fremadrettede digitale indsats.

03

Søgeordsoptimering

Ud fra søgeordsanalysen kan vi stå for professionel søgeoptimering. Enten som en enkeltstående opgave eller som en løbende opgave. Læs mere om søgeoptimering.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget for opgaven.

Kontakt os nu