Er du synlig på Google, når potentielle kunder søger efter dine produkter?

Hvis svaret er nej, bør du overveje SEO optimering. Det forholder sig nemlig sådan at når dine potentielle kunder står med en udfordring og søger en løsning, benytter de sig i høj grad af Google når de søger efter en løsning på deres udfordring.

Du kan være til stede på i Googles søgeresultater, på 2 måneder. Via. betalt trafik kaldet Google Ads, eller via organisk trafik, hvor der er plads til 10 resultater på søgeresultatside, ved hver given søgning. Dvs. at du kan være på side 1. og ligge nummer 1 - 10 helt gratis i de organiske resultater. Hvis du altså investerer tid på at optimerer din webshop eller din hjememside, efter Googles egne anbefalinger.

SEO analyse

En målrettet søgeordsoptimering (SEO optimering) kræver en forudgående søgeordsanalyse (SEO analyse). SEO analysen kortlægger og analyserer de primære søgeord, og danner dermed basis for den fortsatte søgeoptimering og for udviklingen af søgeordsbaseret content til hjemmesiden.

SEO startpakke

Har I brug for at komme i gang, tilbyder vi lige nu en SEO startpakke, der både rummer den vigtige SEO analyse og desuden sitemap optimering, søgeoptimering af 10 side, optimering af META tags samt opsætning af Google analytics / Google TAG Manager. Samt on-page linkbuilding.

SEO Abbonnement

Vil I være synlig på Google, skal I tænke som Google! Google udvikler og udtænker løbende nye måder at måle kvaliteten af din hjemmeside. Derfor skal du konstant arbejde med SEO for skabe effekt. Vi tilbyder en SEO effektpakke, hvor vi kontinuerligt har fokus på optimering af din hjemmeside, via. on- og offpage optimering fra 4.950 kr. pr md.

Sådan gør vi

Skal vi hjælpe jer med søgeoptimering? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om SEO opgavens mål og omfang, hvorefter vi udformer et budget og en plan til godkendelse.

02

SEO analyse

Vi starter med at foretage søgeanalyse (SEO analyse) inden vi arbejder videre med søgeoptimering (SEO optimering).

03

SEO optimering

Ud fra SEO analysen foretager vi komplet søgeoptimering. Enten som en enkeltstående opgave eller som en løbende opgave (SEO Abonnement).

Få et tilbud

Kontakt os, så vi hurtigt kan beregne et budget for opgaven.

Kontakt os nu