Gode tekster skaber trafik og konvertering!

En god webtest er ikke det samme som en god reklametekst. For at opnå resultater med webtekster, skal teksten både:

  • Være relevant for den besøgende, så den skaber fx henvendelser
  • Være optimeret til søgemaskiner, som fx Google, for at skabe trafik

Søgeordsanalyse (SEO analyse)

For at webteksten opfylder begge krav, starter vi med at lave en søgeordsanalyse, der klarlægger præcist, hvilke ord målgruppen anvender, når de leder efter vores branche, kompetencer, produkter eller ydelser på søgemaskiner.

Søgeordsoptimering (SEO optimering)

Som en udvidet del af søgeordsanalysen kan vi tilbyde jer en SEO startpakke, der indeholder søgeordsanalysen, et struktureret sitemap, søgeordsoptimering af 1 side samt meta text.

Vi tænker SEO ind i vore tekster:

Tekstforfatning

Vi udvikler webtekster til både små og store virksomheder. De bedste webtekster skaber vi ud fra et brief fra jer kombineret med en søgeordsanalyse, som vi selv står for. Målet er dels at forbedre konverteringen på hjemmesiden, dels at skabe flere værdifulde besøg via søgemaskiner, som fx Google.

Søgeordsanalyse

Vi udvikler søgeordsanalyse, der identificerer de vigtige søgeord, som vi skal udvikle søgeordsoptimering og webtekster ud fra. Søgeordsanalysen indledes med et møde, hvor vi får en god indsigt i jeres virksomhed og får afklaret, hvilke ord jeres virksomhed skal findes på, når målgruppen søger på fx Google. Læs mere om søgeordsanalyse.

Søgeords-optimering

For at få jeres hjemmeside 100% optimeret til søgemaskinerne, skal der arbejdes målrettet med Meta text, title, description og keywords, som har stor betydning for Google. Vi har i øjeblikket tilbud på en SEO startpakke, som du bl.a kan læs mere om under søgeordsoptimering.

Sådan gør vi

Vil du udnytte det store potentiale, der ligger i at få udviklet professionelle webtekster, der kan konvertere til henvendelser på din hjemmeside eller skabe værdifulde besøg via søgemaskiner, som fx Google? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om opgavens omfang og beregner et budget.

02

Søgeordsanalyse

Vi udvikler søgeordsanalyse til endelig godkendelse.

03

Tekstforfatning

Vi udvikler SEO tekster og webtekster, som godkendes og uploades.

Få et tilbud

Kontakt os, så vi kan beregne et budget på opgaven.

Kontakt