Tænk video på jeres landingssider!

Corporate video, profilvideo, produktvideo, animationsvideo og reklamevideo. I takt med vores stigende brug af sociale medier og mobile platforme, er vores brug af webfilm-baseret video steget astronomisk. Både når vi surfer som privatpersoner, og når vi søger inspiration eller samarbejdspartnere på vores arbejde.

Hos onlineBRAND har vi et video-team, der består af både interne og eksterne, hvor vi for budgetter fra 10.000 kr. udvikler alle former for webfilm som fx corporate video, animationsvideo, produktvideo eller reklamefilm.

Profil video

Vi står for corporate video (eller profil video på dansk) til både små og store virksomheder. En god profil video kan øge konvertering på din hjemmeside, men kan også tiltrække værdifulde besøgende, hvis du bruger profil videoen som content på sociale medier, på blogs, i nyhedsbreve eller på partner websites.

Produktvideo

Vi kan hjælpe med produkt video, der både kan være baseret på filmoptagelse eller animation. En produkt video kan øge konverteringen på en produktside markant. Hvis jeres produkt er komplekst eller I har en ydelse, der skal forklares, er video et rigtigt godt medie til at skabe forståelse, både på hjemmesiden og på eksterne medier.

Reklamevideo

Videoreklame via Youtube på fx de digitale nyhedsmedier giver helt nye muligheder for alle typer annoncører. For et begrænset budget kan du målrette din reklamevideo efter alder, køn, geografisk placering, interesser og meget mere – og så betaler du kun, hvis din målgruppe ser hele reklamen.

Sådan gør vi

Vil du udnytte det store potentiale, der ligger i at udvikle en videofilm, som kan konvertere til henvendelser på din hjemmeside eller skabe værdifulde besøg gennem reklame? Processen er følgende:

01

Afklaring

Vi bliver enige om formål, indhold, disponering, udtryk og beregner et budget for opgaven.

02

Storyboard

Vi udvikler et storyboard til endelig godkendelse hos jer.

03

Produktion

Vi udvikler indhold, som efterfølgende redigeres og godkendes hos jer, før vi uploader videoen.

Få et tilbud

Pris for en video starter ved 10.000 kr. Kontakt os, så kan beregne et budget for din video.

Kontakt os for tilbud