Nyt webdesign til hjemmeside eller webshop?

Har I brug for nye webdesigner øjne til design af hjemmeside eller webshop? Det kan være Magento webdesign, Joomla webdesign, Wordpress webdesign eller til et helt andet system. Vi kan hjælpe jer med en isoleret webdesigner opgave til forbedring af en eksisterende hjemmeside eller webshop, eller vi kan hjælpe med webdesign til en ny hjemmeside eller webshop, hvor I selv eller andre står for programmering.

Corporate webdesign

Hvilke værdier, signaler og udtryk skal jeres hjemmeside sende til omverdenen? Hvorfor skal den besøgende vælge jer? Er I afklaret om det, eller skal vi hjælpe jer med at sætte ord og univers på jeres fremadrettede position og kommunikation?

Kampagne webdesign

Hvad ønsker I at opnå med kampagnen. Hvad er de konkrete mål og call-to-actions? Det kan være: Involvering via konkurrence. Sign up nyhedsmails. Følgere på sociale medier. Leadgenerering. Salg i webshop, detailbutikker eller B2B forhandler. Vi stiller de rigtige spørgsmål, så din kampagne bliver en succes.

B2C shop webdesign

Det er marginaler, der gør om jeres B2C webshop konverterer godt, mellem godt eller rigtigt godt? Derfor er webdesign af jeres B2C webshop uhyre vigtigt. Har vi et indbydende udtryk? Er vi gode til at skabe tillid? Er designet brugervenligt? Har vi styr på vores call-to-actions? Fungerer vores funnel, eller falder for mange fra?

B2B shop webdesign

B2B kunder er almindelige mennesker, der stiller mange af de samme krav, som når de handler som private forbrugere. Herudover forventer de at få den samme individuelle og høje kundeservice, som når de bliver betjent af en salgskonsulent. En B2B shop giver store muligheder for at øge loyalitet og fastholde kunden.

Modeller

I vores webdesign arbejde gør vores designere sig brug af diverse anerkendte værktøjer, der er relevante i forhold til opgaven. Nogle gange, skal der startes på WIREFRAMES, før det egentlige design arbejde går igang. Andre gange, handler det i høj grad også om at hjælpe kunden til at tænke brugercentrisk og her er CORE PAGE modellen perfekt. Hertil arbejder vi meget med P.E.T modellen, som ofte inddrages i kampagner, med tilbud og rabatter.

Strategisk Kommunikation

Indenfor E-handel er design ikke bare pænt og nyedeligt. Nej det er i høj grad salg- og erhvervspsykologi. Med designet kan vi påvirke målgruppen til at tænke og tro noget bestemt om vores "Brand". Vi kan vinde eller tabe tillid via. ganske få virkemidler. Derfor arbejder vi med design og kommunikation med afsæt i vores digitale strategi process, hvor vi først identificere målgruppe og marked samt eksistensberettigelse. Sådan vi kan bryde med konventionerne på markedet, på en måde der appellere til målgruppen, ved at udnytte en forretningsmulighed i markedet, som udnytter vores egne styrker!

Sådan gør vi

01

Afklaring

Vi bliver enige om webdesignets omfang. Vi får en afklaring på mål, stil, tone, indhold, funktioner, call-to-actions m.m.

02

Wireframe design

Hvis webdesign opgaven er kompleks, udvikler vi et wireframe design, inden vi går videre til det endelige webdesign.

03

Webdesign

Ud fra afklaringsfase eller wireframe design udvikler vi forslag til endeligt webdesign, der er et 100% beslutningsgrundlag til godkendelse og implementering.

Få et tilbud

Prisen for et webdesign til en standard hjemmeside starter ved DKK 10.000,-.
Kontakt os, så vi hurtigt kan fastlægge en pris, der matcher jeres krav til webdesignet.

Kontakt os for tilbud