Nyt webdesign til hjemmeside eller webshop?

Har I brug for nye webdesigner øjne til design af hjemmeside eller webshop? Det kan være Magento webdesign, Joomla webdesign, Wordpress webdesign eller til et helt andet system.

Vi kan hjælpe jer med en isoleret webdesigner opgave til forbedring af en eksisterende hjemmeside eller webshop, eller vi kan hjælpe med webdesign til en ny hjemmeside eller webshop, hvor I selv eller andre står for programmering.

Vi kan hjælpe med følgende webdesigner opgaver:

Corporate webdesign

Hvilke værdier, signaler og udtryk skal jeres hjemmeside sende til omverdenen? Hvorfor skal den besøgende vælge jer? Er I afklaret om det, eller skal vi hjælpe jer med at sætte ord og univers på jeres fremadrettede position og kommunikation?

Kampagne webdesign

Hvad ønsker I at opnå med kampagnen. Hvad er de konkrete mål og call-to-actions? Det kan være: Involvering via konkurrence. Sign up nyhedsmails. Følgere på sociale medier. Leadgenerering. Salg i webshop, detailbutikker eller B2B forhandler.

B2C shop webdesign

Det er marginaler, der gør om jeres B2C webshop konverterer godt, mellem godt eller rigtigt godt? Derfor er webdesign af jeres B2C webshop uhyre vigtigt. Har vi et indbydende udtryk? Er vi gode til at skabe tillid? Er designet brugervenligt? Har vi styr på vores call-to-actions? Fungerer vores bestillingssluse og betalingsgateway?

B2B shop webdesign

B2B kunder er almindelige mennesker, der stiller mange af de samme krav, som når de handler som private forbrugere. Herudover forventer de at få den samme individuelle og høje kundeservice, som når de bliver betjent af en salgskonsulent. En B2B shop giver store muligheder for at øge loyalitet og fastholde kunden.

Core page webdesign

I dag besøger vi en hjemmeside eller webshop via landingssider. I skal være forberedt på, at mange kommer via Google, hvor de søger efter bestemte produkter, ydelser og temaer. Vi arbejder efter Core page modellen, hvor alle undersider i princippet er landingssider eller core pages. Et Core page webdesign skaber bro i mellem, hvad den besøgende har brug for, og hvad vi have den besøgende til at gøre.

Wireframe design

Forud for et grafisk webdesign kan det være nødvendigt og tidsbesparende at skitsere brugeroplevelsen og kunderejsen. Her hjælper vi med at udvikle Wireframe design, der danner beslutningsgrundlagt og giver overblik.

Sådan gør vi

01

Afklaring

Vi bliver enige om webdesignets omfang. Vi får en afklaring på mål, stil, tone, indhold, funktioner, call-to-actions m.m.

02

Wireframe design

Hvis webdesign opgaven er kompleks, udvikler vi et wireframe design, inden vi går videre til det endelige webdesign.

03

Webdesign

Ud fra afklaringsfase eller wireframe design udvikler vi forslag til endeligt webdesign, der er et 100% beslutningsgrundlag til godkendelse og implementering.

Få et tilbud

Prisen for et webdesign til en standard hjemmeside starter ved DKK 10.000,-.
Kontakt os, så vi hurtigt kan fastlægge en pris, der matcher jeres krav til webdesignet.

Kontakt os for tilbud